Dovexim, trepte metalice pentru scari durabile, sigure si stabile !

Dispui de o hala industrala pe mai multe etaje si ai nevoie de o scara care sa-ti faciliteze accesul? Pentru asta ai nevoie nu doar de o scara rezistenta. Circulatia in mod firesc si comod pe o scara se face datorita treptelor. Latimea si intaltimea treptelor sunt caracteristici esentiale pentru un plus de siguranta si confort.

De asemenea, conteaza si materialul din care sunt confectionate treptele unei scari.

Daca in cazul spatiilor rezidentiale treptele pot fi din lemn sau sticla, in cazul spatiilor industriale ideale sunt treptele metalice. Motivul? Sunt foarte rezistente la conditii variate, sunt stabile si prezinta siguranta.

Trepte metalice-Stabilitate si siguranta, treapta cu treapta!

Treapta este elementul de baza al scarii, format dintr-o suprafata orizontala pe care se calca si care formeaza treapta propriu-zisa, si o suprafata verticala care leaga doua trepte intre ele, numita contratrapta. Treptele sunt esentiale in orice constructie pentru a facilita accesul la etajul unei cladiri. Pana aici nimic mai simplu. Dar cum trebuie sa fie o trapta pentru ca ea sa ofere siguranta in urcare si totodata, un efort minim?

Dincolo de functionalitatea lor, treptale trebuie sa se incadreze in designul scarii. Mai mult, acestea trebuie sa reziste la trafic intens dar si la conditiile de mediu (praf, rugina, pete, zgarieturi, umiditate, etc.). Cel mai important: treapta trebuie sa ofere sentimentul de siguranta pentru cel care paseste pe ea.

Intr-un despozit sau intr-un spatiu de productie/fabrica, cele mai indicate trepte sunt cele metalice. Chiar daca multi mizeaza pe scarile/treptele din beton, cele metalice sunt mai versatile si bineinteles, mai usoare.

De asemenea, treptele metalice se pot monta atat in interiorul cladirii, cat si in exteriorul ei (rezista la fel de bine in ambele cazuri). Treptele metalice pot accesoriza orice tip de scara, fie ca este vorba de una dreapta ori in spirala. Stabilitatea este aceeasi!

Dovexim-Trepte metalice zincate sau in stare bruta.

Cu o experienta de peste 20 de ani in executia de confectii metalice, Dovexim iti ofera accesul la o gama completa de trepte metalice ideale oricaror constructii, in special celor industriale (industria chimica, mineritul, centrale electrice, etc.).

Dovexim executa trepte metalice antiderapante (cu rol de siguranta) si zincate la cald sau electrolitic. Prin zincare, treptele devin mai rezistente la uzura si la rugina. Profilele de treapta pot fi livrate in starea lor bruta sau, la cerere, zincate.

Treptele metalice Dovexim se remarca prin stabilitate, rezistenta la coroziune, aspect si pret.

Pentru a comanda trepte metalice, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne. Te asteptam cu preturi excelente dar si cu oferte personalizate (in functie de necesitatile fiecarui client).