Confecţii metalice la comanda

Dovexim realizeaza inca din anul 1993 o gama larga si diversificata de confectii metalice pentru clientii sai din Oradea, dar si pentru persoanele care doresc sa achizitioneze produsele pe care specialistii companiei le realizeaza.

Cu ajutorul personalului calificat de care dispune si prin implementarea unui sistem de management competitiv al calitatii, firma reuseste sa fie unul din cei mai importanti furnizori de confectii metalice de serie mica si mijlocie.

Dovexim executa, la cerere, suduri in puncte si in mediu protector, plase cu ochiuri din sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice, garduri si porti, ferme metalice si rafturi metalice la cele mai inalte standarde de calitate. Acestea sunt comercializate la preturi foarte avantajoase, astfel incat satisfactia dumneavoastra sa fie maxima.

Experienta indelungata, profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea cu care operam fiecare solicitare in parte, ne recomanda ca fiind una dintre cele mai capabile si indicate societati care va poate furniza serviciile de care aveti nevoie in domeniul confectiilor metalice.

Nu exista produs pe care sa nu il putem realiza cu ajutorul materialelor de calitate de care dispunem si al tehnologiei performante.