Despre noi - SC Dovexim Srl

Suduri în mediu protector,garduri, ferme metalice, plase sudate.

Firma DOVEXIM, infiintata in Oradea in anul 1993, cu capital integral privat are ca obiect principal de activitate realizarea de confectii metalice: suduri in puncte, suduri in mediu protector, plase sudate in puncte cu ochiuri incepand de la 25x25 mm din sarma de 2-6mm, carucioare pentru panificatie, pentru industria usoara (textile-incaltaminte), garduri, imprejmuiri, ferme metalice.

Executam la comanda o gama foarte variata de confectii metalice mici si mijlocii.

DOVEXIM realizeazã confectii metalice folosind numai materiale agrementate, conform normativelor in vigoare. Calitatea lucrarilor e garantata atat de materialele de calitate, de echipamentele moderne (pentru suduri in flux protector) cat si de echipa de profesionisti bine pregatita cu o experienta de peste 20 ani in domeniul confectiilor metalice.

 

 


DOVEXIM pune pe primul loc calitatea produselor si serviciilor oferite.

Suntem convinsi ca garantia calitatii este tot atat de importanta ca si respectarea angajamentelor fata de client sau cerintele acestuia.

In acest sens, ne-am propus in viitorul apropiat stabilirea si aplicarea unui sistem de management la calitatii pentru proiectarea si executarea confectiilor metalice.

Termenele noastre de executie sunt foarte scurte, urmarind astfel sa venim sprijinul clientilor nostri prin servicii de calitate oferite cu mult professionalism si promptitudine.

In cadrul activitatii noastre producem confectii metalice mici si mijlocii.

Ne-am axat pe realizarea de garduri si porti, plase sudate in puncte, plase sudate in puncte cu ochiuri (marimi minim 25 x 25 mm, maxim oricat in functie de cerintele clientului).