Rafturi metalice pentru orice depozitare de la Dovexim.

Daca in trecut lemnul era actorul principal in orice spatiu comercial de depozitare al diferitelor alimente sau produse textile, treptat acesta a inceput sa piarda teren in favoarea metalului. Putin mai scumpe, obiectele de metal compenseaza in principal printr-o durabilitate extrem de extinsa in timp.

Astfel, daca intr-un depozit lemnul este un material care depinde in mare masura de conditiile existente, precum umiditate sau cantitatea care o sustin, nu acelasi lucru il putem afirma despre metal, care nu tine cont de aceste conditii.

O astfel de situatie o gasim si atunci cand vorbim de rafturile existente pe piata. Daca cele din lemn, aspectuoase la inceput si ceva mai ieftine, se degradeaza cu timpul, de partea cealaltă, cele din metal sunt mult mai rezistente, putand sa tina uneori chiar si o viata intreaga. Asemenea calitati au si rafturile metalice comercializate de firma Dovexim din Oradea.

In cazul in care aveti nevoie de astfel de rafturi metalice pentru orice fel de activitati, fie in gospodarie sau la spatiul comercial pe care il detineti, firma Dovexim va ofera rafturi metalice la cele mai inalte standarde. Cu o experienta de fix 20 de ani in domeniu, compania din nord-vestul tarii pune la dispozitia firmelor mici, mijlocii si mari confectii metalice de serie mica si mijlocie.

De la utilarea spatiilor mici de depozitare si pana la utilarea depozitelor de dimensiuni medii, firma Dovexim executa fiecare lucrare intr-un mod profesionist. Solutiile furnizate din gama completa de rafturi metalice sunt oferite la preturi foarte accesibile care se potrivesc in mod ideal bugetului clientilor. Sistemele de rafturi din metal sunt preferate de mai multi clienti din diferite domenii de activitate, datorita rezultatelor foarte bune asteptate de acestia.

La ce sunt utile rafturile metalice ?

Pentru ca sunt efectuate la comanda rafturile pot avea diferite marimi si un design atractiv indiferent de lucrurile sau alimentele pe care vreti sa le depozitati. Materialele folosite pentru aceste rafturi sunt agrementate si conforme cu normativele in vigoare.

Cand va ganditi sa faceti economie de spatiu, va ganditi automat la niste locuri in care sa va asezati toate lucrurile. Astfel, fie ca vorbim de ordinea din debara, din sufragerie sau din camere, un raft metalic v-ar putea simplifica foarte mult viata. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa selectati dimensiunile, designul si culoarea si sa contactati profesionistii Dovexim.

Utilitatea acestor rafturi metalice Dovexim nu se opreste aici. In cazul in care aveti un depozit, iar marfa este aruncata prin toate colturile, creand acea imagine de dezordine, rafturile metalice va pot ajuta sa iesiti in impas. Este cunoscut faptul ca depozitul este un spatiu de stocare foarte mare. Ei bine, multumita acestor rafturi, numarul de produse care pot fi pastrate este de pana la 20 de ori mai mare, decat daca nu le-am utiliza.

Asadar, indiferent de domeniul in care se utilizeaza, pentru uz casnic sau pentru uz industrial, in depozite, rafturile metalice Dovexim sunt esentiale pentru salvarea spatiului si extinderea lui.

Pe langa rafturile metalice, firma din Oradea realizeaza inca din anul o gama diversa de confectii metalice pentru clientii sai, printre care: plase cu ochiuri din sarma, carucioare pentru panificatie, gratare metalice, garduri si ferme metalice.