Trepte metalice de la Dovexim

Te-ai saturat de clasicele trepte realizate din beton, mari, greoaie si deloc estetice? Or avea ele rezistenta, durabilitate si inca alte multe calitati asemanatoare, insa nu te incanta deloc ideea de a le utiliza, nu de aceasta data.

Din fericire, le poti inlocui cu trepete metalice. Pe langa faptul ca treptele metalice pot fi montate cu usurinta atat la exterior, cat si la interior, acestea prezinta o serie de avantaje care, cu siguranta, te vor incanta.

In cele ce urmeaza, Dovexim iti prezinta avantajele treptelor metalice, iar de aici incolo decizia iti apartine. Insa, daca-ti doresti ceva exact pe gustul tau, alege trepte metalice Dovexim si nu vei regreta!

De ce trepte metalice?

Dupa cum am mai mentionat, treptele metalice inlocuiesc treptele din beton. Ele se pot folosi cu succes atunci cand betonul nu se poate utiliza pentru a construi o scara sau nu se vrea acest lucru. Iar pentru a nu face rabat de la rezistenta si calitatea scarilor se opteaza pentru cele metalice.

Exista mai mute modele de scari metalice, insa o clasificare scurta si precisa le imparte in scari metalice de interior si scari metalice de exterior. Printre cele mai cunoscute scari metalice sunt cele in forma de spirala, ele fiind complet zincate la cald.

Acest tip de scara metalica se poate utiliza atat pentru constructiile civile, cat si pentru cele industriale.

La fel de cunoscute si utilizate sunt si scarile drepte, care sunt scari verticale, fixe si realizate din otel. Profilele de treapta se pot livra in starea lor bruta sau se pot zinca la cald.

Unde se utilizeaza scarile metalice verticale? In special in domeniile in care este necesara o rezistenta deosebita la alunecare. Putem enumera industria chimica, mineritul, centralele electrice sau laminoarele.

Scarile metalice au la baza trepte metalice. Din ce sunt acestea confectionate?   Din gratare metalice, care sunt sudate prin rezistenta. Ele prezinta si o muchie antiderapanta cu rol de siguranta, dar si de uzura. Pe deasupra, treptele metalice mai sunt prevazute si cu placi metalice laterale, care ajuta la o buna fixare la portanta constructiei.

Top 10 avantaje cand vine vorba de trepte metalice

Pentru calitate 100% garantata a scarilor, alege trepte metalice de la Dovexim. Acestea prezinta o serie de avantaje printre care trebuie, negresit, sa enumeram: