Informatii generale

Gratare metalice DOVEXIM

Gratare metalice gasesti de diferite forme si dimensiuni, de la gratare metalice presate pana la gratare metalice pline, gratare metalice electroforjate sau gratare metalice zincate.

In cazul in care ai nevoie de gratare metalice pentru punti, pentru platforme, pentru acoperirea de canale sau pentru imbracarea fatadelor cladirilor, gratare metalice presate sunt ideale.

Deci, oriunde aspectul ce tine de pardoseala joaca un rol important, gratare metalice presate isi gasesc aplicativitate.

Printre gratarele metalice presate amintim si de cele de Tip – XP, adica de gratare metalice care se utilizeaza in spatii mai dificile, asigurandu-se o protectie speciala oamenilor din acele zone deoarece pericolul de alunecare este mare din cauza apei, ghetii sau uleiului.

Gratare metalice presate sunt de Tip – P si se realizeaza intr-o varietate impresionanta de dimensiuni in ceea ce priveste barele portante, cat si barele secundare. In acest mod se furnizeaza modelul optim de gratar metalic pentru fiecare client in parte.

Tinand cont ca gratare metalice se fabrica pe dimensiuni, dimensiunea standard a acestora este de 1400 mm in directia barelor secundare sau, mai pentru necunoscatori zis, este vorba despre latimea gratarului.

In schimb, daca aceste gratare metalice sunt prelucrate in mod automat, ceea ce este mai avantajos, atunci vorbim despre o dimensiune standard de 1600 mm, iar in cazul prelucrarii manuale maximul este de 1750 mm. Care este latimea maxima a unui gratar metalic standard? Nu mai mare de 3000 mm.

Gratarele metalice presate de Tip – P au ca produse alternative urmatoarele: gratarele cu bare pline – in acest caz vorbim despre egalitate ca dimensiuni intre bara portanta si cea secundara, gratare pentru rigole, gratare pentru trafic greu sau gratare folosite pentru tavane, parasolare sau fatade.

In cazul in care gratarele presate au bara portanta cuprinsa intre 20X2 si 40X3, ele sunt bordurate cu o platbanda normala sau cu o platbanda speciala, profilata. In cazul in care dimensiunea barei portante este mai mare de 40X3 atunci gratarul presat va fi bordurat doar cu o platbanda normala.

Atunci cand vorbim despre gratare presate facem referire si la antiderapare. Acestea au proprietati antiderapante suficiente pentru conditii normale de utilizare, la fel cu gratarele metalice electroforjate de Tip – SP.

In cazul in care aceste gratare se folosesc in medii in care exista posibilitatea aparitiei de uleiuri, gheata sau alte impuritati care cresc foarte mult riscul de alunecare, sau chiar in cazul in care aceste gratare sunt intrebuintate pentru podete inclinate, este absolut necesar sa se foloseasca gratare metalice presate cu un design antiderapant. Ce inseamna acest lucru? Gratarele sunt dotate cu un finisaj dintat pentru barele portante sau pentru cele secundare.

Dovexim iti ofera gratare metalice!

Gratare metalice de diferite forme, modele diferite pentru nevoi diferite gasesti la Dovexim! Pe langa faptul ca sunt foarte rezistente si se adapteaza nevoilor tale, gratare metalice de la Dovexim se intretin usor, sunt de calitate, isi gasesc intrebuintare in aplicatii diverse si sunt produse cu ajutorul de tehnologii moderne.

In functie de preferintele tale, Dovexim iti realizeaza gratare metalice ideale asa incat sa fii pe deplin multumit de alegerea partenerului de afaceri !