Grătare metalice

Grătare metalice presate P

Gratare metalice presate P

Aceste grătare sunt executate prin unirea platbandelor portante cu platbandele transversale. Procesul de unire se realizeaza pe o linie tehnologica moderna, constand in presarea (sub mare presiune) platbandelor transversale in platbandele portante.

Dimensiunile de gabarit recomandate de noi sunt urmatoarele: pe lungimea barelor principale max: 6.000 mm, iar pe lungimea barelor secundare max. 1.600 mm.

In cazul in care beneficiarul solicită dimensiuni de gabarit mai mare, propunem ca printr-o convorbire directă să se stabileasca solutia optimă.

Barele neportante sunt presate cu ajutorul unei prese in sliturile stantate pe bara portanta. Presiunea mare si profilul sliturilor stantate ale barelor portante garanteaza o structura stabila si uniforma de gratii (celule rezistente) .

Gratare metalice presate ( P ) DOVEXIM

Metoda de productie aplicata asigura o realizare uniforma si exacta a ochiurilor care prin totalitatea lor formeaza gratarul complet.

Barele portante transmit sarcina catre suprafetele de sprijin (reazem), iar barele neportante ( de distributie ) distribuie sarcina in mod uniform pe toate barele portante oferind astfel stabilitate.

Cadrul de montaj inchide (bordureaza) gratarul si este sudat de marginile barelor portante si ne portante. Rama de montaj (bordura) se executa din platbanda de otel (pt gratare si trepte metalices) si profile U din otel (pt gratare standard).